Pestrost, čerstvé suroviny a sezónnost. V tomto duchu Vám naši kuchaři připravili pokrmy plné asijských chutí. Servírovat budeme postupně doprostřed stolu, ke sdílení.
(v sobotu a o státních svátcích podáváme po celý den)
* vegetarianské / možnost vegetarianské verze
kiwi tartare, yuzu, daikon, rybí garum
hovězí, ananas, bylinky, hoisin, passion fruit, kešu
pstruh, tygří mléko, jablko, okurka, chilli, hroznové víno z mořských řas
mango, kedlubna, kešu, chilli, vietnamská máta
jelení, mandarinkové ponzu, sezamová krusta, černý rybíz
ryba dle sezónní nabídky, kaviár, miso velouté, kapusta
kachní salát, banánový květ, bylinky, little gem, chilli
stařená krkovice, krevety, dan dan omáčka, slaninový jam, koriandr, sezam
tapiokové knedlíčky, krevety, yuzu, kafír
sojové boby, tofu, goma dare, sezam, furikake
kukuřice, sriracha butter, rybí omáčka, chilli
bao bun, Xa Xiu kuře, okurka, jarní cibulka, mayo
hovězí, černý lanýž, mléčný chleba, divoký česnek
vykoštěné stehno, humrová tom yum, estragon, vodní špenát
vykoštěná grilovaná pražma, máslová omáčka s domácí srirachou
pečený vepřový bok, sladkokyselé glaze, jablka, sečuán
mleté wagyu, shokupan, arašídová hořčice, vodní kaštan, betelový list, hoisin tare, žloutek
chobotnice, pórek, yuzu lanýžové ponzu, smažený zázvor
stařená kotleta z českého bílého prasete, pikantní tamarindová omáčka, grilovaná jarní cibulka
hovězí USDA prime stařený v koji, yakiniku omáčka
mango marakuja čatní, mangová espuma, limetové listy, arašídy v karamelu
čokoládová ganache, blumy, chantilly, 5 spice sušenka
kokosový krém, čerstvý kokos, jackfruit, pandan
datle, banán, ořechy, banánový karamel, zmrzlina
zmrzlinový pohár, sirup, ovoce
Vína servírovaná bez otevření lahve pomocí systému Coravin
Prosecco, shiso, bezinka
Gin, campari, brusinky, šípek, rozmarýn
Vodka, yuzu, thajská bazalka, švestkové víno
Vodka, mango, maracuja, jablko, prosecco
Mezcal, bezinkový likér, ibišek, mandarinka
Spiced rum, povidla, oříškový bitter, máslo, tonka fazole
Bourbon, amaretto, citron, bílek, cukr, angostura bitter
Menu určené pro rezervace nad 8 osob. Drobné změny v menu jsou možné po domluvě přes email. Lze vybrat pouze jednu variantu pro celou rezervaci. Je-li mezi vámi vegetarián či alergik, řešíme výběr pro danou osobu individuálně, je však třeba tuto informaci nahlásit dopředu. Ke skupinovým rezervacím účtujeme 10% service charge.
kachní salát, foie gras, banánový květ, bylinky, chilli
tapiokové knedlíčky, krevety, yuzu, vietnamská jarní cibule
bao bun, Xa Xiu kuře, okurka, jarní cibulka, mayo
hovězí, černý lanýž, mléčný chleba, divoký česnek
grilovaná růžová pražma, máslová omáčka s domácí srirachou
BB Centrum
Vyskočilova 1481/4
Praha 4 – Michle
+420 777 446 200
info@dianrestaurant.cz
Pro parkování můžete využít placené parkoviště Brumlovky.
Domácí mazlíčci k nám nesmí.
Pondělí – Čtvrtek:
11:00 – 15:00
17:00 – 22:00
Pátek:
11:00 – 15:00
17:00 – 23:00
Sobota a státní svátky:
12:00 – 23:00
Neděle: ZAVŘENO
Poslední objednávky 21:30 (22:00 v pátek a sobotu)
© 2020 Všechna práva vyhrazena. Designed by Do Hoai Nam
Vážení hosté,
Ve čtvrtek 16.1. hostíme uzavřenou společnost od 17:00 do 19:30
Děkujeme Vám za pochopení a těšíme se na Vás opět od 19:30
Tým Dian