Kdo jsme?

DIAN je nejnovější restaurace z dílny bratrů Khanha a Gianga Ta na pražské Brumlovce. Vietnamská fráze „di an“ v překladu znamená „jít jíst“. „Chtěli jsme vytvořit místo, kam budete rádi vyrážet se svými nejbližšími a ochutnávat pestrá jídla, skvělá vína a znamenité drinky.“

Dřevěné prvky, přírodní materiály, více jak 150 rostlin a rozlehlá otevřená kuchyň- to vše tvoří základ živého prostředí Dianu. Restaurace je rozdělena do tří hlavních částí: bezprostřední okolí otevřené kuchyně, střed restaurace s podlouhlými stoly a zadní klidnější část. Udělejte si rezervaci online a své preferované místo nám můžete sdělit do poznámky.

Dian patří do skupiny Taro Group

Lidé, kteří stojí za DIAN

Khanh Ta

Executive Chef / Spolumajitel

S vietnamskou kuchyní se kromě domácího stolu seznámil během stáže v Culinary Arts School v Saigonu a při práci v hanojských bistrech. Jako rodilý Jilemničák ale strávil většinu života v Čechách, kde ho neodmyslitelně ovlivnila i moderní evropská kuchyně. Khanh je perfekcionista, ale svůj koncept vaření popisuje jednoduše: „Vařím jídlo tak, jak by chutnalo mně samotnému.“


Vážení hosté, dovolujeme si Vás upozornit na změnu provozní doby.

Pondělí 1.4. ZAVŘENO

Středa 3.4. ZAVŘENO PŘES OBĚDY


Děkujeme za pochopení

Tým Dian